It’s wild garlic time and I LOVE IT! ❤ Fresh wild garlic is delicious in various dishes or garnishes. And it makes my heart dance.
That’s why I made mashed potatoes with fresh wild garlic – NOM NOM!
So go and get yourself a bunch of wild garlic (ramson).
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Es ist endlich Bärlauch-Zeit und ICH LIEBE ES! ❤ Frischer Bärlauch ist einfach perfekt für die verschiedensten Gerichte und Beilagen. Und er lässt mein Herz tanzen.
Darum habe ich heute ein super leckeres Kartoffelpüree mit frischem Bärlauch gekocht – NOM NOM!
Also auf auf und holt euch einen Bund leckeren Bärlauch.
Recipe for 1-2 person:
250 g potatoes
50 ml soy milk
1 teaspoon grounded nutmeg
10 leaves of wild garlic (ramson)
1 tablespoon soy margarine
salt
Peel and cut the potatoes. Cook them for about 15 minutes.
In the meanwhile wash the wild garlic, cut off the stalks and chop the leaves with a multi-purpose shredders.
Mash the potatoes and add all the other ingredients and mix well. Season with salt – it’s yummy with soy sausages and a yummy sauce. 🙂
Enjoy your meal – Bon appétit!
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Rezept für 1 -2 Personen:
250 g Kartoffeln
50 ml Soja-Milch
1 TL gemahlene Muskatnuss
10 Blätter frischer Bärlauch
1 EL Soja Margarine
Salz
Die Kartoffeln schälen und schneiden. Für 15 Minuten kochen.
In der Zwischenzeit den Bärlauch waschen und die Stängel abschneiden und mit einem Multizerkleinerer klein hacken.
Die Kartoffeln stampfen und mit all den anderen Zutaten gut vermischen. Mit Salz abschmecken – dazu passt z.B. ein leckeres veganes Geschnetzeltes oder Würstchen. 🙂
Guten Appetit – Bon appétit!
jana nom meint
Thank you for reblogging my recipe. I just love wild garlic. 🙂